Slut på Afri-eventyr

Så er Afri-eventyret slut og efter et par dage i London vender vi tilbage til familie, venner og kollegaer i Danmark.

Som vi tidligere har været inde på har turen i sandhed stået i omstillingsparathedens tegn. Frygt for kidnapninger i Mauretanien betød, at vi måtte efterlade Mazdaen i Marokko og flyve videre til Senegal. Med møje og besvær lykkedes det os heldigvis at finde en vej ud af dramaet, der betød, at konceptet for turen stadig holdt vand, selvom vi ikke kunne køre hele vejen til Gambia.

Efter smøring af grænsevagter mellem Spanien og Marokko kunne vi være hemmelige omkring vores Mazda, så vi slap for at betale en bøde for at donere den til SOS-Børnebyerne. Vi var selvfølgelig skuffede over ikke at kunne beholde vores elskede Mazda hele vejen til Banjul, men til gengæld er vi glade for, at den ender sine dage hos nogle folk, der virkelig har brug for den.

På grund af lempelige bagageregler med det lokale Afri flyselskab i Casablanca i Marokko kunne vi pakke to store tasker med gaver til SOS Børnebyerne i Senegal og Gambia, så de ikke blev snydt for gaveregn. Over nat blev vi omtryllet til flyvende julemænd og det fungerede som et fint alternativ om end det gjorde rejseri en smule mere besværligt med 40 kg’s bolde, tøj, skolematerialer og legetøj paa slæb.

Det har været en kæmpe oplevelse at besøge de mange SOS Børnebyer og vi er rørte over den fantastiske modtagelse vi har fået af både børn, SOS-mødre, ansatte og direktørerne for børnebyerne. Uanset hvornår vi er dukket op, er vi blevet modtaget med smil, the og rundvisninger. De er stolte af deres arbejde og det er der også grund til. Det er tydelig, at børnene får en tryg opvækst i børnebyerne med alt hvad det indebærer af kærlighed, skolegang og sundhedspleje.

Vi er dybt taknemmelige over de sponsorater vi har fået fra både private bidragsydere og firmasponsorater – uden jeres hjælp havde turen ikke været mulig! Det var en fornøjelse at overrække alle de gaver, som fantastiske mennesker havde samlet ind til børnene og vi kan love, at de kommer til deres ret mange generationer endnu.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s