Corny Christmas

 

Saa sidder man her med de fineste billeder af corny Christmas i Marakesh uden mulighed for at uploade dem. Verdammt! Saa snart vi finder en computer, der vil lege med os paa den ordentlige made, uploader vi paa livet loes.

Alt er lidt hemmeligt i Marakesh, og bag travle gader gemmer sig de fineste oaser. En af dem er restauranten, som vi fejrede jul paa i gaar. Gammel mand med sabel foerte os igennem kaeldertunnel med stearinlys. Herefter ventede et inferno af springvand, marrokanske lamper, lysende palmer, faarehjerne, popcorn og pallietter. Billeder kommer til at tale for sig selv.

 I dag har vi brugt en del tid paa at fare vild i byens gamle gader, drikke kaffe og planlaegge besoeg til den naeste SOS-Boerneby. Boernene i Dar Bouzza blev saa glade for fodboldstoevler! Vi glaeder os til at dele flere gaver ud!

Reklamer

2 responses to “Corny Christmas

  1. Eventyr er bedst når de er eventyrlige. Og jul i Marakesh lyder til at have alle kvaliteterne. Ønsker om mere eventyr af den gode slags – og glæder mig til at se og høre. Pas godt på jer selv.

  2. Giver I dem så fodboldmål og bolde næste gang I kommer forbi?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s